Főzőcske

Juhtúróval töltött gomba

Hozzávalók:

25dkg gomba, 1 kis fej vöröshagyma, 1 cs. petrezselyem, 10dkg juhtúró, 2dl tejföl, 5 dkg vaj, só, bors, 2 evőkanál olaj

Elkészítés:

A gomba szárát levágjuk és finomra szeleteljük. Olajban az apróra vágott hagymát megpirítjuk, hozzárakjuk a felszeletelt gomba szárát, borssal, petrezselyemmel ízesítjük, megsózzuk és puhára pároljuk. Kihűlés után összekeverjük az áttört juhtúróval. Ezzel megtöltjük a gombafejeket és vajjal kikent jénaiba tesszük. Tetejére öntjük a tejfölt, egy kevés vajat csippentünk rá és 20 percig sütjük.

 

vissza a címoldalra





Név:
E-mail:
 
 
E-mail:
Jelszó:
 Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
 
 
Mivel fejleszthetném jobbá oldalamat?
Eredmények
További szavazások
 


fozocske.lapunk.hu címoldaláraLap tetejéreOldaltérképHirdess oldalainkon!
ingyen honlap
Powered by lapunk.hu - Legyen neked is egy ilyen oldalad ingyen!