Főzőcske

Koldus torta

Hozzávalók:

8dkg margarin, 1 tojás, 23dkg porcukor, 1 vaníliás cukor, 1 púpozott evőkanál kakaópor, 25dkg liszt, ½ csomag sütőpor, 2,5dl tej, lekvár

Elkészítés:

A margarint megpuhítjuk és eldolgozzuk a többi hozzávalóval. A püspökkenyér formát kivajazzuk, lisztezzük és tésztát beletéve közepes lángon kb. 35 percig sütjük, majd tálra borítjuk. Ha kihűlt hosszában kettévágjuk és a közepét savanykás lekvárral megkenjük. A tetejét porcukorral meghintjük.

 

vissza a címoldalra





Név:
E-mail:
 
 
E-mail:
Jelszó:
 Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
 
 
Mivel fejleszthetném jobbá oldalamat?
Eredmények
További szavazások
 


fozocske.lapunk.hu címoldaláraLap tetejéreOldaltérképHirdess oldalainkon!
ingyen honlap
Powered by lapunk.hu - Legyen neked is egy ilyen oldalad ingyen!