Főzőcske

Rántott laskagomba tartárszósszal

Hozzávalók:

50dkg 6-8 cm-es laskagomba, só, bors, citromlé, 80g majonéz, 1 kis fej vöröshagyma, 2-3db csemege uborka, kevés metélőhagyma, petrezselyem, 1 evőkanál kapribogyó, a sütéshez liszt, tojás zsemlemorzsa, olaj

Elkészítés:

A gombákat fűszerezzük, kevés citromlével lecsepegtetjük. Liszttel, tojással, morzsával panírozzuk és forró olajban 2-3 percig sütjük, közben megforgatjuk. A szószhoz a majonézt összekeverjük az apróra vágott hagymával, metélőhagymával, petrezselyemmel és csemege uborkával, valamint a kapribogyóval. A tartárszósz külön tálaljuk.

 


 

vissza a címoldalra





Név:
E-mail:
 
 
E-mail:
Jelszó:
 Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
 
 
Mivel fejleszthetném jobbá oldalamat?
Eredmények
További szavazások
 


fozocske.lapunk.hu címoldaláraLap tetejéreOldaltérképHirdess oldalainkon!
ingyen honlap
Powered by lapunk.hu - Legyen neked is egy ilyen oldalad ingyen!