Főzőcske

Meggyszörp nyersen

Hozzávalók:

5kg kimagozott meggy, 2-2,5kg cukor, tartósító

Elkészítés:

A kimagozott meggyet összekeverjük a cukorral, és a tartósítóval. 24 órán át állni hagyjuk, másnap leszűrjük, és a meggylevet üvegekbe öntjük. A meggyhúst üvegekbe rakjuk, kevés levet öntünk rá, majd lezárjuk, és a helyére tesszük. Télen süteményekhez használjuk fel.

Tipp: minden kiló meggyre 40dkg cukrot számítunk. A legfinomabb meggyszörp  a cigánymeggyből készül.

 

vissza a címoldalra





Név:
E-mail:
 
 
E-mail:
Jelszó:
 Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
 
 
Mivel fejleszthetném jobbá oldalamat?
Eredmények
További szavazások
 


fozocske.lapunk.hu címoldaláraLap tetejéreOldaltérképHirdess oldalainkon!
ingyen honlap
Powered by lapunk.hu - Legyen neked is egy ilyen oldalad ingyen!